Livrare si retur

Livrare si retur

Iata cum functioneaza sistemul de livrare si retur.

LIVRARE

Livrarea se face prin curier rapid in Romania: Livrarea se face de regula in maxim 5 zile lucratoare de la inregistrarea comenzii, pentru orice produs din stocul magazinului. Livrarea se face prin partenerii FAN Courier.

Pentru localitatile din Delta Dunarii, unde nu exista acces rutier, livrarea se va face cu acceptul clientului la cel mai apropiat sediu Fan Curier, cu ridicare de catre acesta.

Costurile de livrare variaza in functie de zonele si greutatea coletului astfel:

Pentru comenzi in Bucuresti care nu depasesc un kilogram: ~ 16 RON + TVA. Coletelor care depasesc un kg li se adauga un cost de ~ 1,8 lei/kg. 

Pentru comenzi in tara in aria de acoperire Fan Courier * care nu depasesc un kilogram: ~18RON + TVA. Coletelor care depasesc un kg li se adauga un cost de ~ 1,8 lei/kg. 

*Pentru localitatiile din afara ariei de acoperire se va percepe o taxa suplimentara de 0,80 lei / km fata de cea mai apropiata localitate din reteata Fan Courier (https://www.fancourier.ro/acoperire/)

In cazul comenzilor plasate in perioadele aglomerate ale sarbatorilor, a campaniilor de "Black Friday" si uneori din cauza conditiilor meteo nefavorabile, se poate prelungi la 7-10 zile lucratoare. Nu se preiau colete sambata si duminica de catre curieri. 

Sunt situatii in care firmele de curierat sunt vinovate pentru neexecutarea obligatiilor lor contractuale de livrare in 24-48 ore datorita unor evenimente de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat." (defectare masina, accidente, sosele blocate, greva...etc).

ANULAREA COMENZII

Anularea se poate face prin email sau telefon, pana la orele 15.00 a zilei in care s-a facut comanda, sau a doua zi la fel pentru comenzile facute dupa orele 17.00. Odata iesita din depozit - cu status "expediata", comanda nu mai poate fi anulata. 

RETUR

Daca nu esti multumit de unul din produsele noastre, poti solicita returul produsului in termen de maxim 14 de zile de la primirea coletului. Cheltuielile in cazul unui ramburs vor fi suportare de catre Cumparator.

Returul se face doar daca produsul este nepurtat, cu etichetele atasate si fara deteriorari. 

Se intelege prin deteriorari: produse rupte, agatate, arse ( de la calcat), cu toate aplicatiile ( in funtie de produsul ales) atasate, descusute, fermoare rupte ( unde este cazul) , glitter lipsa de pe 50% din produs, strasuri rupte si lipsa de pe produs, etichetele cusute pe produs taiate.  Va rugam sa completati forumularul de retur pe care il gasiti AICI.

 * Începând cu data de 1 noiembrie, livrarea în zilele de sâmbătă va deveni o opțiune tarifată cu suma de 6 RON + TVA. În cazul în care, la preluarea coletelor în ziua de vineri, nu este selectată opțiunea pentru livrare în ziua de sâmbătă, acestea vor fi livrate luni.