Shine baby, shine!

Paiete, paiete, paiete... Da! Obisnuiti-va cu acest cuvant cat se poate de mult. Daca nu sunteti o fana a lor avem o veste proasta, veti deveni in urmatoarea perioada. Nu veti scapa de lucirea materialelor din aceasta iarna si va vor cuceri cu siguranta. 

Podiumurile au fost mai stralucitoare ca niciodata, de parca marile branduri s-au luat la intrecere care show va fi mai glamouros.

In atentia tuturor se afla materiale din paiete, strasuri si glitter. Cele dintai fiind de toate dimensiunile, culori si modele au facut tinutele sa fie extravagante.

In acesta iarna femeile vor sclipi asa cum merita. Fie ca vorbim de trenduri sau micro trenduri paiete sunt la mare cautare. In acest sezon le vom gasi pe jachete, bombere, fuste, rochii si pantaloni, chiar si pe cizmele de cowboy reinterpretate si aduse in 2018 cu o multitudine de aplicatii din paiete si strasuri.

Must-have-ul din acest trend sunt paietele mici negre, rosii si nude care vor face sa iesiti din zona confort si va vor propulsa pe rampa fashionului.

Trebuie sa recunoastem ca noi deja am fost cucerite si am venit in intampinarea prietenelor stelare cu o colectie care abunda de stralucire, culoare si senzualitate.

Noi va venim in intampinare cu modele de rochii de seara din paiete exact asa cum va doriti!

Iata cateva modele Stellar.Tips cu paiete pe care vi le propunem pentru un sezon stralucitor:

Cosmic Mermaid

Cosmic Mermaid Red

Stellar Me Black

Stellar Me Rosé